Skoj i poolen! Tror Emma & Mikaela tyckte lika mycket om poolen som de små!




Alla fyra fiskar samlade på en bild!



Emma blev lite pöntad..



Mikaela med sina grimaser!



Stackars Emma



Mikaelas grimaser igen!



Alla slappar..

Teknik

Dagens teknik är väl helt fantastisk, blir helt förundrad över vilka saker det finns. Har varit med min käre moffen till CSk idag, han gjorde ultraljud på armarna (för dialysens skull). Satt & bara tittade på skärmen, blev så fascinerad! Har varit med moffen på dialys också, vilka grejer! Inte konstigt att världen håller på att bli överbefolkad, detta behöver inte vara en nackdel! Inom sjukvården finns en hel del apparater som räddar liv på de mest underliga sätt, hur kan man komma på allt? Men med mer människor på vår jord, desto med kloka huvuden! Synd bara att det är så många som får lida, i slutändan får vi nog alla lida för våra upptäckter! En del saker som upptäcks är väl helt onödigt, & vart gör vi av dem sen?

Iallafall så hade jag några trevliga timmar med moffen, skanar tiden då han låg här i Karlstad & vi träffades varje dag! Idag bjöd han på smörgås & glass - Mumsigt! Han är allt go min moffen - BÄSTA i hela världen! Blev några tårar när han satt i taxin & skulle åka, men vi ses snart igen!

Annars har det varit lugnt här idag - eller nej! Har ju tonåringar här i huset & en av dem rymde idag! Hon tog bussen & drog! Men efter några telefonsamtal kom hon hem igen! Skönt det! Är roligt att ha dem i huset, men ibland blir det bara fel! & idag var en sån dag! Älskar henne ändå - känns ju härligt att bråka lite också - det gör man ju med sina nära! :)

Nu är det läggdags, imorrn ska vi nog ta en sväng till Mariebergsskogen & på kvällen ska vi på Rix fm festival. Pontus ska få följa med, hans favoriter är ju där - Lili & Sussie! Mina barn springer runt & sjunger gimme, gimme, gimmie ela dagarna!

Kramisar

Planering

Nu är det sista veckan för Stefan innan han går på semester. Inget har vi planerat än men mycket vi ska göra. Stockholm, Fagerberg, mamma...kanske dags att börja planera när man ska göra vad. Tänker hela tiden att man hinner men nu börjar det bli svårt att bestämma datum till Stockholm. Men det är ett måste, har lovat barna & de längtar efter gröna lund. Tror kanske att det blir en sväng på Skansen också.

Sen ska vi hinna hämta grejer från Fagerberg med kärra & sen flyttstäda. Flyttstäda gör man väl på en dag... Stefan skulle vilja vara där några dagar också. Det är skönt att vara där men det är så mycket som ska hinnas. Det är inte bara att åka, kaninerna (kan vi ju ta med) & blommorna & Pontus tomater som dricker hur mycket vatten som helst. Får väl höra med nån granne här...

Nu du vännen har du fått några inlägg idag ;)

Kramisar

Pengar...



Att ha tillräckligt är lycka, att ha mer än tillräckligt är olyckligt. Det gäller för allting, men särskilt om pengar. (Lao-Tse)


Brist på pengar är roten till allt ont. (George Bernard Shaw) 


De rika rida, de fattiga gå, till domedag hinna de lika fort ändå. (ordspråk från Tyskland)

Jordgubbar med glass!



Jordgubbar!

Nyss ätit jordgubbar med glass..himlans gott! Men tycker nog bättre om jordgubbar med socker & grädde - MUMS! Det var svärföräldrarna som kom hit en sväng. Läkarbesök i Karlstad så de tog svängen hit med lite gott!

Väntar på min föräldrapenning. Men alla räkningar är betalda. Men inte mycket mer. Svårt när man är van att få 8000 kr mer i månaden! Men det ordnar sig nog, får iallafall lite extra pengar då jag lovat att flyttstäda i Fagerberg får några kronor. Välbehövligt!

Synd att man ska vara så beroende av pengar. Mer pengar gör en inte mer lyckligare men det skulle va så mycket enklare & mycket mindre bråk om vi hade mer pengar. Men nu har jag bara ett år kvar sen får man hoppas på jobb!

Nu ska jag försöka ta tag i disken & tvätten..

Kramms

(Huvudvärken har fortfarande inte släppt, trots en massa tabletter!)

Nalle puh - A.A. Milne



När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.


Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.


En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.

Se hela bilden


När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.


Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.


Medan man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga en visa.


Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.


Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre


Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting


Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.


Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.


Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut


Huvudvärk!

Har sån huvudvärk! Släpper inte med alvedon. Hatar huvudvärk. Det värsta som finns. Nästan.

Kan det bero på denna värme. Denna helvetes värme som är hemskt. Nej inte är jag ett fan av sommaren. Sovrummet är så varmt så man svettas fastän man inte har något på sig. Det kyler inte ens på natten fastän dörren står uppe på vårt rum.

Längtar tills hösten. Den vackra hösten med alla underbara färger. Med kylan som kommer.

Sommaren är skön ibland. När det blåser. När det fläktar. När barna springer nakna. De tar sig ett dopp. Solbruna ben. Smultron. Blommor. Inga kläder som behöver trasas på. Bara solkräm. Glada, underbara barn. Glass i stora lass.

Tacka för att få va  ledig. Är så glad för det. Men snart är det tenta. Men det löser sig då. Nu är jag ledig. Det är sommar. Barna är glada. Då är jag glad.

Om det ändå var lite kallare.

Inget

Inget att skriva.. bara trött & arg på Stefan.

Upp & ner, men just nu bara ner..


Bad!


Poolen är skoj!


Kungsnäs, Edvin gillade bryggan!


Kungsnäs, Pontus simmar på!

Blomma


Intresse för vackra vilda blommor


Bilder under midsommarhelgen


Edvin åker bil till "snurrarna" = vindkraftverk


Pontus gillar att göra grimaser


Älskade mommo


Söta kussen!


Bilder från Finnskogsfärden


Lillsyrran & Stefan sitter på Tolgravsstenen..

Midsommarafton


Torsby, midsommarafton 2009. Hagel stora som ärtor.

Väntan


Väntan & längtan efter pappa, moster & mammas kusiner!

Biltvätt..


Edvin hjälper pappa så att bilen blir ren!

Strandad

Gud va härligt det är att sitta på stranden, när det blir för varmt går man & tar sig ett dopp. Pontus är som en fisk i vattnet, hoppar, studsar, dyker & "simmar". Edvin är lite lugnare när man är vid sjön, då sitter han gärna & gräver i sanden, men hemma i poolen är det full fart. Jag har fått färg! Jag som nästan aldrig får färg!

På kvällen har vi städat, jag kan säga att det behövdes! Lortigt, smutsigt & äckligt var det här innan...nu är iallafall golven & toaletterna städade & fräscha.

Idag åkte ena kusinen hem, men hon kanske kommer snart igen! Det är alltid trevligt att ha lite folk omkring sig, jag är ju van det! Jag känner mig också hedrad att de vill komma hit :) Mickis åkte iväg ikväll också, till Torsby på party! Hon kommer nog tillbaka imorrn säkert! Idag gick hon upp med mina killar så både jag & Stefan fick sovmorron, det var välbehövligt & skönt - TACK älskade lillasyster för att du finns här hos mig & hjälper till när jag behöver! TACK också till kusinen som är här - hon är till stor hjälp! Men framförallt är det roligt att ni är här & muntrar upp mig lite med era personligheter!

Nu ska jag se om jag kan ladda upp lite bilder!
Kramisar


Vänner..

Några rader till mina älskade vänner..

Saknar mina vänner! Alla gamla bor långt härifrån, alla nya jobbar hela sommaren eller är bortresta. Här är jag - ensam. Nä inte ensam, jag har många runt omkring, men inte mina tokiga vänner som jag kan prata med..eller bara vara med..saknar er alla - ni vet vilka ni är!

Alla har vi fullt upp med annat som fyller vardagen, det är inte lätt att pussla ihop allt.. & jag har fullt upp..som alla andra..

Skulle va trevligt med en vinkväll - nån som är på?? Eller kanske en filmkväll, eller spelkväll eller bio?? Vad som helst? Kanske vi ska åka på en kryssning, eller boka hotell nånstans, några dagar med bara vi?

Kramar till er alla

Bad..

Så är poolen helt fylld & klorad & testad med stickor, pumpen är på & Stefan har rensat med håv...det var ju inte bara & köpa en pool..trodde inte att det skulle vara så invecklat...men vi kanske lär oss! Skönt är iallafall att barna gillar den - inte bara gillar den - de ÄLSKAR den! Pontus dyker & simmar, hoppar & studsar, Edvin detsamma fastän jag trodde att han skulle vara mer reserverad! & med 2 kusiner & lillasyrran här får jag faktiskt lite tid för mig själv också!

Men måste erkänna att mina golv är rejält smutsiga & toaletten vill jag inte ens berätta om. Jag brukar vara duktig på att städa, speciellt toaletterna men med så många människor här & med så vackert väder är det inget jag prioriterar, det blir ju lika lortigt direkt ändå - nä städningen får vänta!

Imorrn tror jag vi ska dra till stranden. Tar nog med mig barna på en promenad till stranden, tar med lite fika & sen får Stefan hämta oss när han slutar, stackarn får jobba han!

Ikväll ringde en kär gammal vän, det blir så sällan man hinner med...Men jag uppskattar samtalen! Hoppas att hon tar sig en tur till stan & följer med till Mariebergsskogen, skulle va riktigt trevligt! Hon påpekade också att jag inte uppdaterar bloggen tillräckligt ofta...får väl försvara mig med att det inte är så lätt att hinna med..det finns så många måsten som går före! Men jag ska försöka bättra mig, imorrn ska jag lägga ut lite bilder!

Idag har Mickis & jag varit ute & kört för andra gången, HJÄLP ;) Nä, det gick faktiskt bra!! Körde en massa på parkeringarna vid universitetet, sedan fick hon köra på vägen mellan parkeringarna. Lärde sig dragläge & starta uppför utan att rulla bakåt...minns att jag själv tyckte det va svårt! Hon fick några kärringstopp men det slutade med att hon körde hela vägen från Kronoparken till Skattkärr, via Alster - alltså inte ute på motorvägen! Hon ska nog fixa körkortet hon också - ju tidigare desto bättre. för då har ju jag en chaufför som är skyldig en massa tid ;)

Nu ska vi nog titta på "Svenks hjärtan" - har ingen aning om vad det är - en gammal serie som kommit ut på DVD..tror Stefan har tittat på den förr.

Sommar & bad!

Va härligt det är när barna kan springa utan kläder & bada! Det är så skönt att mamma & pappa kan få sitta en stund utan att springa runt! Nog för att jag tycker att det är alldeles för varmt så jag sitter i skuggan, gillar hösten & vintern bättre...men om det inte skulle vara sån variation i väder & årstider tror jag inte jag skulle uppskatta någon årstid!?

Pontus har fullt upp med kompisar hela dagarna, det ringer varje dag! Men mest är han hos "flickvännen", de gillar att leka tillsammans & det är nästan inget gruff..men det händer det också.

Så äntligen tror jag det är dags att börja renovera, ska börja med vardagsrummet. Det gör jag för det är där det ska göras mest...nya tapeter, måla taket, nya möbler! Längtar :) Sen blir det kökets väggar & tak & slutligen blir det hallarna.

Satte upp en ny pool igår, idag fyllde vi med vatten, nu är den dock väldigt sned! Tyckte att den stod någorlunda innan vi fyllde...vet inte om vi måste tömma, flytta & fylla den igen! Blir så dumt med pumpen?? Det får Stefan fixa senare, det är ju inte bara attb tömma poolen, det är ju ganska mycket vatten i den!

Nu ska vi ut igen!
Kramms

Hemma igen...

Så har vi varit på begravning igen, Stefans mormor har fått komma till sin sista viloplats. Jag hoppas att det dröjer innan man behöver gå på en begravning igen.

Så har midsommar varit. Har haft det härligt hemma hos mamma några dagar, har fiskat, grillat m.m. Igår var vi på en åktur, det var mamma som ville åka så vi packade in oss i två bilar & åkte. Färden gick till Röjden & detta kors..alltid fascinarande att se men jag tycker nog att det börjar växa igen nu...sen fortsatte vi till Ivanahoe..läskigt! Gillar inte detta ställe men det är något som gör att man ändå vill dit. Det hände iallafall inte någon olycka så jag tror inte vi tagit med oss något därifrån..även om Pontus & Edvin snubblade fram & Emma skrek att de inte fick röra något...inte så lätt för små killar som inte vet var de sätter fötterna :) Sen fortsatte vi till Norge & åkte en sväng...Var hemma 5 timmar senare :)

Glädje & sorg, liv & död..alltid följs de åt. I midsommartrafiken har det omkommit 6 personer i Värmland. Stora siffror, det borde inte vara så. Sänder mina tankar till de anhöriga, det är alltid svårt att mista någon man håller av.

Någonstans inom oss är vi
alltid tillsammans,
någonstans inom oss kan vår kärlek aldrig fly.
(?)

Hur fort blir lönnarna gula,
som lyser vår vandring i parken.
Att dö är att resa en smula
från grenen till fasta marken.
(Stig Dagerman)


Kramar till er alla

Ett barn

Ett barn 

/Dorothy Law Holte

Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma

Ett barn som får stryk lär sig att slåss

Ett barn som hånas lär sig blyghet

Ett barn som utsätts för ironi får dåligt samvete

Men ett barn som får uppmuntran lär sig förtroende

Ett barn som möts med tolerans lär sig tålamod

Ett barn som får beröm lär sig att uppskatta

Ett barn som får uppleva rent spel lär sig rättvisa

Ett barn som får känna vänskap lär sig vänlighet

Ett barn som får uppleva trygghet lär sig tilltro

Ett barn som blir omtyckt och kramat lär sig känna kärlek i världen


Världen..

Sitter här & tittat på datorn, varje dag händer saker som skulle kunna förhindras.

Barn som lider, blir misshandlade & utsatta för övergrepp, barn som svälter & plågsamt tynas bort, barn som blir mördade eller ofrivilligt dör, barn som själva väljer bort livet...

Hur kan människor vara så grymma? Hur kan världen se så ut på 2000-talet? Hur blev världen sån??

Sänder en tanke till alla våra änglar som fått lämna denna värld alldeles för tidigt...

Sänder en tanke till alla barn...



En pojke hemma..

Jag trodde inte att jag skulle märka skillnad med att bara ha en kille hemma...men för första gången känner jag, ursäkta ordvalet, hur enkelt det är att ha ett barn. Jag har inte känt så förut...det har varit enkelt att vara förälder idag, Edvin har liksom skött sig själv. Han behövde nog lite tid med mamma & pappa själv! Har hunnit & gjort så mycket idag, tvättat bil - har till & med vaxat den, varit till skogen med Lurvas, dammsugit alla golv, torkat golven i köket & hallen, lagat god mat...& Edvin har lekt & lekt! Det är nog som jag har hört nånstans ifrån att när man får två barn så är det inte dubbelt så jobbigt utan tredubbelt! Kankse beror på åldrarna på barnen också...mina är ju i den åldern att de ska först, allt ska det tävlas om..Pontus låter Edvin vinna ibland - men inte alltid & det är ju så det ska va...man kan inte vara först alltid.

De är bästa vänner & värsta fienderna...lek varvas med slagsmål så jag inte vet om jag ska skratta eller gråta ibland - syskonkärlek ;)

Saknar Pontus, han brukar alltid komma in till oss på natten & ska ligga bredvid mig...det är så härligt! Känns konstigt när han inte är där...men det är ju bara några dagar kvar! Han stannar nog tills på onsdag...

De är härliga mina killar! 

Minijoggen 2009






Svårt att fånga Pontus på bild...den andre i sverigedräkten..

Smakprov från vår spelkväll :)



Vi fick alla göra lite tokiga saker...Mikaela fick sitta med en kastrull på huvudet & joddla, Emma fick smeta in kinderna i majonäs & ringa till en släkting, Stefan fick stoppa handen i toaletten & spola, senare fick han också bita i en motspelares tånagel, jag kom ganska lindrigt undan...fick måla näsan med läppstift,,,,En rolig men ganska tokig kväll!!


Fagerberg juni 2009



Hela familjen på skogspromenad i Fagerberg!

Vaccination...

Läste i tidningen idag om vaccinet mot svininfluensan...de som vaccineras först är barn, gravida & gamla, inget konstigt med det tycker jag...men sen står att de som är på tur är regeringen & andra personer i så kallad samhällsviktig verksamhet, varför? & vilka är det? Är regeringen viktigare än mig? Hur prioriteras det? Blir faltiskt arg & besvikén på detta när det pratas om jämställdhet i debatter nu för tiden...vilka är jämställda - det pratas om män & kvinnor men det pratas inte om andra människor - tycker nog att man skulle börja tänka om lite! :(

Så har kussen från Stockholm kommit! Roligt! Hon sak vara här ett tag i sommar. Igår så sjöng vi singstar & spelade sällskapsspel - jag & Stefan utklassade kussen & lillasyrran! ;) På både singstar & andra spel!

Idag har Pontus & Edvin sprungit miniloppet - så varsin medalj har inhämtats :) Pontus sprang själv runt banan - duktig liten kille var han! Edvin & pappa gick/sprang runt med Edvin fick mest energi när han kom i mål!

Sen gick bilen mot Eksärad där mommo mötte upp Pontus - semester för honom tills på måndag eller onsdag. Vi åker ju upp på onsdag för begravning av Stefan mormor. Vet dock inte om vi stannar uppe i dalen, har så mycket som ska göras här hemma!

Nu ska jag sätta mig & lägga upp lite bilder...kanske några från gårdagens singstarkväll ;)

Kramisar

Besviken...men mest arg!

Så har då Alexander Rybak ställt in på vallen...tråkigt men det är hans val. Men jag hoppas att många gör som mig...bojkotta! Blir så arg, tycker nog att bara för att man vinner eurovision så ska man inte ställa in sådant som redan varit planerat...hur mycket pengar man än får om man åker nån annanstans!

Denna gubbe för dig Rybak :(


Vill så gärna...

Ja, vad är det jag vill?? Jag vill så gärna...Jag vill så mycket...Skaffa hus...Gifta mig...Åka på en lång härlig semester...Renovera stort...Skaffa nya möbler...Slippa oroa mig för de sista slantarna varje månad...Slippa be Stefans föräldrar om pengar till hyran på sommaren...

Men...

Jag är supernöjd med det jag har...en underbar sambo...två underbara killar...en fantastisk släkt...underbara vänner...två söta kaniner...snart en utbildning...mat på bordet...svärföräldrar som ändå hjälper till när det kniper...ledig hela sommaren...

Men...

Man vill ju alltid ha mer! Varför är det så??? Och allt jag vill ha kostar pengar...pengar som vi inte har...men vi jobbar & vi sliter...en dag så har vi också pengar...pengar till hus...pengar till en långsemester..

Jag ska iallafall renovera lite...även om det inte blir så mycket...

Jag är iallafall glad för det jag har - LYCKA - vilket inte alla pengar i världen kan köpa...

1:a lediga dagen :)

Så nu har jag en dag mindre att vara ledig!! En härlig dag..men fylld av en massa måsten! Har storstädat uppe på alla rummen & rensat i barnens leksaker - så nu ligger allt där det ska ligga :) iallafall tills imorrn! Sen har Stefan dammsugit nere & jag torkat golven..ska försöka dammtorka imorrn, det beror på vädret för jag tänkte ta mig en riktigt ute-lata dag ;)

I helgen har vi varit i Fagerberg & rensat inför flytten...varför ska de behöva sälja det huset?? Barnen har sprungit runt & det har varit så skönt.. de har tagit sin 1:a promenad ensamma på vägen...de var gott stolta efteråt! (men föräldrarna visste ju oxå om det kom bilar då de är tvungna att åka förbi stugan...) Långpromenad i skogen på lördageftermiddag, var ute & gick i kuperad terräng med två barn i 1 & 1/2 timme! Det blev en del åka på axlarna för Edvin men de var duktiga att gå uppför berget må jag säga, stolt är jag :)

Moffen ska få åka ifrån sjukhuset & få bo på korttidsboendet i Torsby, med förhoppning om att han blir starkare...vi hoppas på det! Skulle va skönt om han fick komma hem snart...är inte samma Vingi utan mina morföräldrar :(

Nu ska jag gå upp & lägga mig & läsa boken jag köpt..handlar om en man som blev sexuellt utnyttjad av sin far när han var liten.. en sann berättelse av en stark man! Jobbig att läsa, svårt att förstå att en pappa kan göra något sådant mot sin son..

jag & pontus tittade på en film från en grupp på fb som handlade om barn någonstans som var undernärda...pojken var 7 år men mycket mindre än Pontus, de orkade inte stå på sina ben, inte sitta med rak rygg, låg i sanden & krälade.. de hade en storasyster som tog hand om dem, hon var runt 9...det gjorde ont att se..världen är så grym. Pontus vill skänka pengar, funderade på om vi skulle bli fadder...

Nu sak jag gå & läsa
Kramisar

Fairytale...

Älskar denna låt...&han är riktigt söt!! Älskar fiolerna...Redan innan finalen sa jag att denna låt var bäst, första gången jag hörde den så klickade det!! & jag tippade rätt, han vann!
Så han ska till Vallen..Nån som vill med??? Skulle så gärna åka dit!! ;)

I'm in love with a fairytale, even though it hurts.
Cause I don't care if I lose my mind.
I'm already cursed.

Everyday - we started fighting.
Every night - we fell in love.
No one else could make me sadder,
but no one else could lift me high above

Så igår var vi på vårfest på sagoskogen, ska bli så tråkigt att lämna denna avdelning..men det blir väl så...har ju varit där i 4 år! Men de är världens bästa fröknar, mina barn har trivts så bra där...& Pontus skulle nog gärna gå dit tillbaka! De fick en liten present för att vi ville visa vår uppskattning.

Ikväll ska vi åka till Fagerberg, har inte packat än men det ordnar sig nog..kankse? Det blir alltid så att det är jag som får stå & packa fastän det är Stefan som bestämt att vi ska åka. Frågade honom igår kväll när vi lagt oss om vi inte skulle till Fagerberg, Jo säger han...då frågar jag när han tänkt packa för han slutar 5 idag!! Blev lite arg för att han tar för givet att jag ska packa..& packa det gör jag för annars får vi inte med oss det vi ska men det är just att han tar för givet att jag gör det :( Men det är väl så när man varit tillsammans länge att man vet vad den andre gör...

Nu ska jag gå & hänga tvätt & försöka plocka ihop lite, vill att de ska se ok ut när vi kommer hem igen :)

Kramisar

Begravning..


Gullisar



Kontraster på våren...Edvin i full mundering & Pontus i shorts & linna ska åka lite...

Lite skojigt på studsmattan :)

Även vi stora måste ha skoj!!

Här har Edvin, Pontus, Alice, Rebecka & jag lite skoj på studsmattan!

Till slut satt de i munnen också :)


Skojigt!!


Här i en tvättstuga i Stockholm hittar Pontus & Alice på skojigheter under mammas 50-års fest!

Dikter..

Här är några dikter jag hittade på nätet (http://www.geocities.com/dikter_00/SvenskaDikter.html)...



Det finns en blomma vit som snö,

kan ej vissna, kan ej dö.

dess namn känner du nog igen

trofast vänskap heter den.



Mina ögon kan tindra

Mina läppar kan le

Men sorgen i hjärtat

Kan ingen se



Sluta aldrig hoppas

Sluta aldrig be

Sluta aldrig drömma

Under kan ju ske



Brinn så länge du lever.

Låt ingen få släcka din glöd.

Brinn så vi alla kan se dig.

Vägra vara levande död


Mister du pengar, mister du inget.
Mister du vänner, mister du något.
Mister du kärlek, mister du mycket.
Mister du hoppet, mister du allt!



Det finns ett litet ord
För lite använt på vår jord
Det torkar tårar lindrar gråt
Det lilla ordet är
FÖRLÅT!


Du är min sol om dagen
du är min måne om natten
du lyser upp min tillvaro
du är min hjälpande hand
och du är så strålande go´!



Du frågar mig varför jag alltid springer.

Det är för att se om någon följer efter.


Imorrn är sista dagen i skolan innan sommarlovet!!

Ska bli så härligt att få sluta imorrn, har en redovisning & fixa på arbetet (om det behövs), sen är man ledig!!

Pontus & Edvin blir på dagis till på fredag då Edvin håller på att skolas in på äldreavdelningen, så jag har två dagar för mig själv...undrar vad jag då ska hitta på med?? Kankse ska jag försöka städa lite i förråden, det ramlar ut saker när man öppnar! Tänk att det blir så fast man städar med jämna mellanrum - & då tänker man att det ska vara så här i fortsättningen, men efter bara någon dag ligger där saker för att vagnen står i vägen för att komma in med saker..

Undrar hur ett flygplan bara kan försvinna...möjligtvis är några vrakdelar hittade - men ett tag tänkte jag att det blir väl som LOST! Men det är konstigt att det är svårt att hitta med den teknik vi har idag, & jag trodde nog att man kunde se flygplan hela tiden på radar...jag fattar ingenting.. sorgligt för de personer som fanns på flyget & de som nu står kvar & väntar men inte fått något svar... :(

Idag har jag & Stefan gått & förtidsröstat..blir nog sista weekenden i Fagerberg till helgen - tyvärr!! Men det är inte mitt hus så jag kan inget göra! Känns bara tråkigt att de ska sälja det huset som jag gillar mest... skulle gärna köpa det men min ekonomi tillåter knappast det :(

Ingen Mickis här idag - första gången sen i onsdagskväll som jag & Stefan tillbringar en kväll ensamma ;)
Men mikaela - du är alltid välkommen hit! Jag förstår väl att du får bo här några veckor till hösten!! :)

Go natt på er alla läsare...
Kramisar

Vilket väder...Gå & rösta!

Usch & fy så varmt det varit idag! Längtar redan till hösten med alla de underbara färgerna som då kommer..

Idag har jag legat ute på ballen & läst ett arbete som jag ska opponera på..jag hade en vanlig bordsfläkt som stod i dörren & blåste på mig, då gick det bra men när jag skulle gå & hämta barna blev det  potthett...& då blir jag på dåligt humör. Gick hem & försökte sysselsätta barnen inne men de var bara grininga & trötta, tänk att man kan vara så arg på två små killlar! & jag tror de gaddat ihop sig så föskräckligt då det aldrig är en som är på dåligt humör utan alltid båda!! Så när väl Stefan kom hem la jag mig & sov på soffan en stund! Det var skönt!

Igår så sa Stefan "om du äter en peferoni så ska jag köpa en badeb-baden" Och jag åt med förhoppning om att stolen skulle komma...det har då inte kommit än! Åhh va det sved i munnen - det var inte gott - jag som ingen mjölkdrickare är tog två glas mjölk & hällde i mig direkt!!

Imorrn ska jag åka & köpa presenter till fröknarna på dagis - har ingen aning om vad det blir än men det löser sig väl när man går & tittar kanske!

Imorrn ska jag förtidsrösta, ska kanske till Fagerberg & måla till helgen & rösta det ska jag! Jag tycker att när man har demokrati så ska alla rösta - det är upp till alla enskilda männinskor att ta reda på vad det ska röstas på & vad de ska rösta! Blir ganska irroterad på att det är så många som inte röstar, kan förstå att det kan vara svårt att veta vad man ska rösta men det är inte svårt att ta reda på. Så ta eran chans att påverka!

Tack för idag!

RSS 2.0