Verkligheten

Verkligheten är att jag har alldeles för mycket just nu. Jobb, studier & föräldraskap tar all min tid & alla mina krafter. Är helt slut på kvällarna! Ibland känns det som jag vill ge upp, undrar om det är värt allt slit... Det finns bara ett alternativ & det är att sluta studera. Men det är ju inte mycket kvar, några stora, tunga uppgifter & sen är det ju klart. Vi får väl se hur länge jag orkar, jag försöker & gör så gott jag kan!

Men efter dessa engelskastudier så blir det paus!

Kalas & födelsedagar har passerat. Pontus har fyllt 8 år! Fotbollsträning för killarna har börjat. Idag blir min lilla prins 7 månader <3

Allt rullar på. Det är härligt att vara tillbaka på jobbet men saknar mina prinsar & hemmalivet!

Nu ska jag försöka sova lite... Om jag bara kan... Tankar bara snurrar runt :/


Edvin 6 år!

Ja, nu har Edvin fyllt 6 år! Tänk att min lilla kille är så stor! Förra helgen hade han kalas för alla dagiskompisar. Han bjöd på hamburgare med bröd & sen blev det tårta & skattjakt :)

I födelsedagspresent fick han av oss ett PSvita. Det verkar riktigt skojigt! Ville köpa något som han kan använda på våra bilfärder :)

Nu är vi uppe hos mamma över påsk... God mat & gott sällskap!!

Jag är inne på de sista lediga dagarna, på tisdag åker jag mot Örebro & lämnar mina killar hemma. Känns vemodigt... Tur är att jag trivs på jobbet :)

De sista veckorna har jag haft fullt upp! Jag hade ju lite som jag ville hinna färdigt med innan jag börjar jobba... Är inte färdig med allt men överlämnar nu allt till Stefan! Förväntar mig att komma hem till ett städat hem & dukat bord varje dag ;) nä, kanske inte varje dag... Men förhoppningsvis någon dag!

Nu ska jag fixa lite här... Är inte alls på topp då min förkylningen inte verkar vilja släppa & jag både hostar & snorar... Jag har även tapp för öronen så jag hör nästan ingenting! Det känns som jag är mosad... Jag hoppas verkligen det släpper i helgen!

Glad påsk till er alla :)
Kramar


RSS 2.0