Imorrn..

..blir det heldag på kau igen. Skulle ha läst 2 böcker & en artikel på 63 sidor..

Vad jag läst?? Ja, en bok iaf! Kanske hinner jag skumma igenom den andra imorrn innan jag börjar. Ta ut några citat som vi sen i studiegruppen ska diskutera.

Vilken studiegrupp?? Ja, jag vet då inte! Har funnit några namn men har ingen aning om vilka de är! Tycker att ledningen varit lite dålig denna kurs!

Men vi hittar nog varann imorrn! Kontigt att jag är så lugn över det! För några terminer sen skulle det varit jobbigt att i detta läge veta så lite som jag gör. Men det är väl så att jag "vuxit" en del under utbildningen.

Sen när jag slutar - Ja då far vi! Ska bli så skönt! Roligt! Att få träffa mina kära stockholmare <3

Kanske går vi ut & bjuder min nyblivna 18-åriga syster på en öl nånstans..Nu får jag ju det! & det känns helt ok när jag får vara med ;)

Kramisar till er alla & go natt för nu blir det sängen för vi ska upp & köra stefan imorrn, & han börjar 7!


Känns bättre..

..får hoppas att det håller i sig!

Igår var en hemsk kväll, kände mig så otroligt maktlös..tårarna rann & jag kände mig bara tom. Kände mig orkeslös.. omotiverad..

Efter ett samtal idag känns det bättre...har fått höra vad som gäller & fått några tips om vad jag kan göra..

Frågan är bara hur mycket det tar på oss under denna termin! Känns som att vi på något sätt inte orkar med...att man på grund av allt som händer runt om inte riktigt orkar hålla kvar. Många hårda ord. Känns som om vi nu sätts på prövning.. Räcker det med kärlek då?? Räcker det med att älska varandra... När man känner att bara tiden rinner iväg & man inte hunnit mer?? Är kärlek så stort?? Magiskt?? Det största av allt är kärleken??

Känns som om vi bara väntar..det är så mycket vi ska göra när jag är färdig sen.. så många drömmar som väntar på att få gå i uppfyllelse..

Men nu är det dags att blicka framåt, jag har bara den här terminen kvar! Det är inte mycket! Måste börja läsa & skriva NU!

Sen ska det ut & jobbas & med en lön till då får vi lån! & då kan vi köpa vårt drömhus! & vips så har en dröm gått i uppfyllelse! Det känns ju iaf som att vi är på rätt väg - Framåt!

Till helgen blir det Stockholm & stort kalas! Kommer bli så skönt att få åka iväg på en weekend :) Ska bli skoj att få träffa alla mina stockholmare ;)

Kramisar

Inte roligt

att vara jag idag! Känner mig ingenting idag. Har massor jag borde göra men orkar inte..Orkar inte bry mig heller..

Känner ingen motivation, ingen lust & ingen ork..

Har inte ord som kan beskriva den uppgivenhet jag känner nu...

Hur länge ska jag orka?

Det tär på oss alla nu..

Är så otroligt tacksam för det jag har... men den situation vi lever i idag är ohållbar för framtiden...

Ja, jag vet att jag bara har en termin kvar, men just nu skulle jag sluta & börja jobba var som helst för att jag ska kunna få ett lån & kunna flytta härifrån...

Vill bara kunna njuta, vill vara jag, vill inte hålla på så här... Vill bara känna att jag kommer någonstans... Vill ha ett hus där vi kan bygga vår framtid, där man har plats att växa...

...en plats man kan kalla hem!


Arg, så j..la arg!!!

Så har tvättmaskinen gjort det igen! Dragit sönder en av mina favorittröjor! Nu fick den sig en smäll & tror att jag imorrn när ingen är hemma ska göra så att det aldrig går att stänga luckan igen...

Ën flinande Stefan, som tydligen tyckte det var roligt att jag blev arg, var nära att stå i vägen för en lucka som flög igen...

Nä, vi måste ha en ny tvättmaskin men känns så jävla dumt att köpa en ny när jag vill flytta. Men snart har den dragit sönder kläder i prisklass med vad en ny maskin skulle ha kostat!

Nu ska jag inte vara arg längre, det var ju faktiskt bara en tröja! Värre saker händer runt omkring!

Ska berätta en annan sak jag. Är ju lite emot nollning, men tycker absolut att man ska ha trivselvecka när man börjar! Detta tycker jag för att det är alltför mycket sprit som bjuds på dessa nollningar. Då kommer som motargument alltid att det är frivilligt..Jaha säger jag då. Frivilligt hur då?? Hörde nämligen en grupp nollare som skulle träffas...ledarna stod & sa att det fanns nollevin som det bjöds på, efter en stund säger de att det finns ett alkoholfritt alternativ för de som vill men att vinet det var ju gratis. Jag vände mig om & tittade på de som skulle nollas, vissa kan inte ha varit över 20 & inte någon över 25. Hur många har lärt sig att dricka vin då? Man får ju inte ens ge de under 20 vin.

Varför kan man inte ha en alkoholfri nollning? Vad är det som är så himla svårt?? För mig känns det bara som en förnedringsfest där man varje år får höra att någon fått åka till sjukhus för att de druckit för mycket..då står "ledaren" & säger att de hade full koll & fixade ju att denna person kom till sjukhus.. Va duktigt gjort va! Men alla över 18 har ju ett eget ansvar säger de då. Ja de har de, men här kommer unga människor, ny skola, nya regler, kanske ny stad, nytt boende, kanske 1:a gången hemifrån..

Nä, fram för en alkoholfri nollning som går ut på att lära känna varandra på ett bra sätt. Det är ju trots allt nyktra vi möts på universitetet varje dag. & det är i nyktert tillstånd vi möter de människor som kommer att betyda nåt.

Nu ska jag gå & sova & imorrn har jag sovmorron - skönt & välbehövligt!

Kramiz

Kursstart!

Nu har min sista termin inletts. En kursstart i specialpedagogik har skett. Lite pirr i magen men man om man tänker tillbaka så har jag nog börjat vant mig vid detta.

Om 3 veckor har jag min sista vfu, 5 veckor i en 3:a. Kommer bli riktigt skoj att få komma ut i verkligheten igen! Ser fram emot det! Men lite pirrigt är det då jag valt att byta skola & handledare, så nu blir allt nytt igen! Men det känns bra!

Vi i denna kurs har möjlighet att få åka till Portugal i 2 veckor, v. 12 & 13. Kurs, resa & boende är redan betalt, så det enda är matpengar & kanske lite nöjespengar! Skulle va intressant & spännande. Det är studenter från 5 länder som träffas & går en kurs ihop. Deltagarna kommer från bl.a. Turkiet & Finland. Det svåra är ju att åka hemifrån, tror inte jag skulle klara att vara borta i 2 v. Har ju som mest varit borta i 5 dagar & då var det hemskt den 4:e dagen! Det skulle nog också vara lite svåprt att få ihop det med Stefans jobb, dagis & allt runt omkring! Men det skulle va en upplevelse!

Nä, här ska jag sitta till 13, då vi har föreläsning. Tror jag ska försöka hitta en lugn plats att sätta mig & läsa på. Ta tillfället i akt!

Kursen verkar intressant men det roligaste ska bli att få komma ut på vfu, tror kanske att jag kommer träffa en gammal lärare från min hemort, har haft henne som handledare när jag var på praktik i gymnasiet. Hon jobbar nog som rektor på min vfu-skola..Vi får väl se!?

Kramisar

Orolig..arg..

..irriterad! Ja,´jag vet faktiskt inte hur jag vill göra.

För min del spelar det ingen roll, jag trivs här! Jag tycker om de flesta av mina grannar! Så ska 2 männiksor förstöra allt.

Jag vill flytta, vill bo kvar..

..vill ha ett hus..skulle kunna för ögonblicket sälja denna lägenhet & flytta till en vanlig hyresrätt..

Men jag vill bo kvar, tills jag kan köpa ett hus!

Jag vill inte ge mig, jag bryr mig inte, de får tycka som dem vill..men jag har en växande oro för mina barn..de ska inte behöva stå ut med detta!

Jag kan inte vara med hela tiden, Pontus börjar snart skolan & jag kan inte hålla honom nära för alltid..

..jag är så rädd att han ska möta dessa monster..så rädd att han kommer att få höra saker som han inte ska behöva..

därför vill jag flytta härifrån!

Varför ska det vara så svårt? Fattar dem inte att de gör mer ont än gott? Fattar dem inte att man vid något tillfälle måste släppa & gå vidare..

Var inne & läste på några forum där dessa grannar har skrivit..

Där någon tycker att man ska jämställa hemlösa katter med  hemlösa barn, & eftersom man avliver dessa hemlösa katter så borde man också avliva hemlösa barn...& min granne håller med!

Jag blir ganska tagen när jag läser detta..vet inte hur jag ska hantera det..nog för att jag älskar djur men att jämställa barn med djur, ja då tycker jag att det går alldeles för långt. Då måste det , enligt mig, vara ett stort fel någonstans.

Nej, ska försöka att inte bry mig..men det är inte så lätt alltid..när det gäller mig - OK men när det gäller små barn, mina barn, då vet jag inte hur jag ska göra.. hur jag ens ska klara..

..nä, ska nog faktiskt prata mer med ´Stefan idag om att flytta, så att mina barn säkert kan gå ut utan att jag ska vara rädd att de ska bli påhoppade..

Nu vet jag inte vad jag skrivit, men orkar inte bry mig heller, var bara så fruktansvärt arg!

Kommer hem..

..& samtidigt kommer en granne hem. Vad gör då denna människa? Jo, han skickar iväg en spottloska mot oss.. Jag tänkte att det var nog en tillfällighet...1 minut senare kommer han ut tillbaka & går till soprummet, han vänder sig mot oss & skickar iväg ännu en spottloska. Ingen tvekan om att det var mot oss.

Vem var nu denna granne, ja det var ju dessa som inte kan glömma vad min son & systerdotter gjorde i augusti. Det måste ju tydligen vara så otroligt svårt att förlåta 5-åringar!

Skäms på dem! Aldrig att jag skulle bete mig så mot andra människor. Blir förskräckt av att man kan bete sig så, & så säger dem att det är fel på mina barn!? Undrar vad som varit felet i deras uppväxt, för jag vet ingen annan 40-åring som spottat mot andra.

Tro inte att jag kommer sjunka till deras låga nivå!

Idag är

en helt ny dag! Med nya möjligheter! Undrar nu vad denna dag ska bjuda på..

Idag ska jag iaf till kau & opponera på ett arbete, det sista jag förhoppningsvis gör i denna kurs...vi får väl se hur det går med tentan, men tror nog att jag får komplettera någon fråga.

Sen ska jag åka & handla lite, present till en vän som imorrn har examenshögtid & en present till lillasyster som på lördag fyller 18 år! Ska också handla lite till en tårta & kanske en god middag att bjuda henne på..

& sen får jag inte glömma att köpa en present till en kille som Pontus ska till på kalas på lördag!

Det verkar bli en helg full av kalas, presenter & tårta - härligt!

Kramisar


.,.,.

Har haft fullt upp här! Skolarbete, skador, inställda resor, promenad, städning, tvättning & byte av julgardiner.. Ja, det var en del av det hela.

Hade en superrolig kväll i fredags, ja det har jag alltid med dessa tjejer! Om man ska förklara kvällen...nja, det går nog inte! Man måste vara med & uppleva för att förstå vad jag pratar om iaf så jag försöker inte ens förklara ;)

Edvin var på sitt 1:a kalas i lördags! Ja, det var roligt tyckte han men tyvärr fick kalaset ett otrevligt slut :( Edvin ramlade & fick ett jack i läppen..En ledsen pojke med en blodig skjorta kom hem till mamma igen..Skickade Edvin med pappa till Gripens vårdcentral, två läkare sa att han var tvungen att sy så det blev att åka till CSK till en överläkare... Han menade dock att Edvin skulle behöva sövas först & för att sövas var han tvungen att vara fastande i 8 timmar, & ja, han hade varit på kalas så inte var då han fastande! Så doktorn tejpade ihop & hem kom pappa & Edvin. Några timmar senare, efter ett happy meal, så hade tejpen lossnat! Ringde igen & fick åka in igen med en sovande Edvin. Nu blev Edvin både limmad & tejpad. & efter det har det gått bra..Några omtejpningar men eftersom limmet höll ihop så var det lite enklare.

I söndags kom vi ut! Har längtat efter att gå på skogspromenad! Var ju ett tag sen jag kunde följa med p.g.a. allt skolarbete. Men i söndags då hade jag tid & följde med ut & gick & fikade :) Edvin satt på snowracern nästan hela tiden, & det var väl tur för jag var lite rädd att han skulle ramla & läppen skulle spricka upp igen.

Nu är alla julsaker borttagna, tror jag iaf.. Skulle vilja ha dem framme ett tag till, kände mig inte redo för att lägga ner allt i lådorna.

Igår skulle jag ha åkt till Oslo med en vän..fick tyvärr ställa in i sista minuten då Edvin inte kunde gå till dagis igår.. Så gårdagen spenderades med Edvin med städ, tvätt & lite skrivande på uppsatsen.

Men nu är den inlämnad!

Saknad, rädsla, sorg, uppgivenhet har präglat de sista veckorna. Saknad efter min mommo, rädsla över att mista min moffen, rädsla för att något annat ska hända, sorg för att allt ska vara så jävligt, uppgivenhet för jag inte kan göra något över det..

Det är bara att fortsätta framåt, försöka...ta oss fram i denna djungel som det ibland känns som jag är inlindad i..
Igår träffade jag en mycket uppgiven person, tårarna rann nerför hennes kinder..Hon hade förlorat sin bäste vän, den enda som visste allt om henne...Den ende riktiga vän hon hade kvar...Vad gör jag nu säger hon till mig & jag kunde bara säga till henne att hon skulle fortsätta framåt...Men hon bara tittar på mig & säger men hur...Många tunga saker ligger i hennes bagage...En rädsla finns hos henne varje dag...Igår fick jag se hennes rädsla...En liten bit av hennes bagage kom fram...Kanske tyckte hon det var skönt att kunna berätta för någon...Eller också så tycker hon att det är fruktansvärt jobbigt idag...Vi har alla våra laster...Detta möte igår kväll kommer jag för alltid att minnas, det satte djupa spår i mig & har vaknat under natten & tänkt på henne... För vad jag än må tycka om denna människa så är hon just en människa...& igår möttes vi...oväntat & ganska plötsligt...

Nu måste jag börja läsa lite..

kramisar


Det ska bli så skoj på fredag!

Ja, för då blir det party med brudisarna :) Det var länge sen nu! Kommer inte riktigt ihåg när..

Från början var vi 5 som brukade gå ut..men det har bantats ner så nu blir vi 3 tjejer som ska träffas & prata strunt - som vi alltid gör! De vet nog ibland mer om mig än jag vet om mig själv ;) Många givande samtal har vi haft under vår studietid.

Nu är det ju också så att de andra gått färdigt sin utbildning om 1 vecka! Ja, de lämnar mig ensam kvar på KAU! Någon har redan flyttat, någon ska flytta, någon börjar jobba i Norge...

Ibland känns det som om man träffat exakt rätt personer vid exakt rätt tidpunkt i sitt liv. De, alla 4, har förgyllt min studietid & gjort den till ett minne för livet!

Men nu ska de ut i verkligheten! Vet ju att någon eller några kommer vara kvar i mitt liv..
& om en termin ska ju jag också ut..

Men vi kommer alltid ha våra minnen, speciellt från när vi läste vår inriktning! Eller vad säger ni brudar??

Kramisar på er!




2 av 3 klara!

Tentan är gjord & seminariet är över! Seminariet är G..eftersom jag var där typ. & tentan får jag väl reda på om några veckor..den kändes bra på de flesta frågor men är osäker på någon fråga..det bästa är ju att jag nu vet vilka frågor det är & vid en omtenta behöver man bara komplettera den fråga man missade på (det var då så det var nu!)..

Den uppgiften som återstår är att skriva en uppsats.. men det ska väl inte vara några problem! Ska försöka skriva färdigt den imorrn så att jag kan lämna in den på fredag, även om de förlängt inlämningstiden tills på måndag. Men vill ha den klar innan helgen så att man kan ha en LEDIG helg!

Nu har alla vi flickor som gick lågstadiet & mellanstadiet ihop fått vårt 1:a barn. Det roligaste är att vi alla fått killar! Ingen har ännu fått någon tjej! Vi får väl se när det händer, finns ju en möjlighet att det blir snart då en av oss är gravida! En av killarna i sama klass har fått barn (tror jag)..han fick en tjej! Vi får väl se hur det går med dem andra killarna i klassen.
Ett stort GRATTIS till dig som nu fått en kille!

Nu väntar jag på att Stefan ska ringa & be om skjuts hem! Han är på planeringsmöte hemma hos en kollega så vi får väl se när han vill hem.. skulle vilja att det blev snart för ikväll ska det bli en tidig kväll för. Är så himla trött efter de sista kvällarnas pluggning.

Så ha det gott alla där ute!

Kramisar

Helt tappat..

..all lust till att plugga!

Jag som älskar att gå i skolan har verkligen inte lust med det som ligger framför mig.

En tenta på tisdag som jag knappt pluggat till...

Ett seminarium på onsdag om Vygotskij...en bok på 200 sidor som jag inte ens öppnat än...

Ett arbete som ska lämnas in på torsdag...har knappt skrivit något...

Sen är denna kurs slut..måste bara få G på dessa moment & i detta ögonblick tvivlar jag på att detta kan ske.

Är så mycket annat som tar upp mina tankar..

Denna ständiga oro som plågar mig..

Måste ta nya tag, bara läsa & skriva! Egentligen är det ju inte svårt...eller ja tentor har jag alltid haft svårt för, får total blackout ibland, men på sistone har det gått bra. Men att skriva & att läsa böcker har jag aldrig tyckt varit varken jobbigt eller svårt..

Har under min tid på KAU tyckt alla böcker varit intressanta & läsvärda (nästan iaf)...men nu ser jag bara på boken & känner paniken växa & vet inte hur jag ska ta mig igenom den..

Har aldrig haft svårt för att skriva..men nu känns 10 sidor som ofantligt mycket (fastän jag igår satt & skrev tentasvar på 17! dataskrivna sidor!) ...

Sitter & läser eller skriver i några minuter innan tankarna far iväg & det känns som man aldrig får positiva besked.

Men det sista som överger en är hoppet.. & just nu så både hoppas & tror jag att jag tar mig i kragen & gör det jag måste, om det så ska krävas att jag sitter hela nätterna..

Min lilla kära kusin - ta hand om dig! Längtar till sommaren då du ska komma & göra sommaren minnesvärd!

& till mina andra kusiner - ni är alltid välkomna! Ni förgyller alla våra liv på ert alldeles egna sätt :)

Älskar er alla <3

Dags att börja nu!


Älskar dessa underbara mornar..

..när man kan ligga & dra sig i sängen. Mina killar kommer & ligger & kramas lite, går sen in på sina rum & leker lite, kommer tillbaka & kramas lite till...ända tills deras hunger sätter in & det är dags fö frukost.

Känns som vi kommit in i en bra fas..det rullar på. Några slagsmål men så mycket mer lek tillsammans.. & den kärlek de visar till varandra..

Jag känner mig lyckligt lottad med min familj..

Visst bråkar vi som alla andra & ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen...

Kände mig frustrerad ett tag över jul när vi var bortresta, ingen ville sova på kvällarna & det var bråk på dagarna..Men nu är vi hemma & rutinerna börja sakta men säkert gå tillbaka till sitt vanliga. De har börjat äta mat igen, frukten får de inte äta när som helst (hos mamma står det alltid en välfylld fruktskål på bordet vilket gjorde att mina 2 som älskar frukt satte i sig ganska mycket frukt!), godiset (det blev ju en del under jul) & andra sötsaker är borta (förutom på lördagarna)... Ja, det börjar gå mot sitt normala tillstånd ;)

Nu håller den minsta på att duka fram till frukosten, vill ha lite hjälp så jag avslutar här & önskar er alla en underbar dag!

Kramisar

Varg, varg...



Ända sen jag var liten har vargen varit ett av mina favoitdjur. I alla djurparker jag varit har vargen varit det djur jag fascinerats mest av. Denna vackra underbara varelse som lever djupt inne i skogen. Svår att få syn på i sitt vilda tillstånd, så skygg som den är.

Nu har 27 vargar fällts. 27 stycken av den lilla stam vi har.

Varför? För mig helt ofattbart. Jag skäms för att behöva vara en del av det hela som medborgare i detta land.

Många säger att vargen är farlig, & att den inte tvekar på att hoppa på både djur & människor... detta tror jag ingenting på. Hur många människor har dörr av ett varganfall?? Vet inte svaret men kan tro att det inte är många! Hur många hundar har vargen tagit? Vet inte svaret på det heller men kan tro att det är några..men är det så konstigt att vargen anfaller något som kommer in på deras revir? Är det inte den person som släpper sin hund som bär ansvaret för detta? Hur många boskap har vargen tagit? En del..men många av dessa skulle ha räddats om det fanns ett ordentligt stängsel.

I VF idag fanns en insändare..vet inte hur mycket man kan lite på den för jag har inte kollat upp faktan! Där stod iaf att Sveiges vargtäthet hamnar på plats 21 av 26 av de europeiska länderna som har varg.. Grekland klarar av en 31 gånger större vargtäthet än oss.

När jag ser såna siffror skäms jag ännu mer. Vi håller på att utrota ett utrotningshotat djur.

Jag ska inte klaga på jägarna, det finns många jägare med olika åsikter..MEN när 12000 jägare springer ut i skogen för att jag varg, 27 stycken, ja då tycker jag att något är fel!

Varför vill jägare bort med vargen? För att skydda sina jakthundar? För att de är rädda för att vargen ska ta de djur som jägarna får jaga, som t.ex. älgen? Jag kan inte finna några orsaker. Har inte hört några åsikter som låter vettiga.

Min morfar har jagat, min pappa har jagat, min morbror jagar...jag har varit mycket med på älgjakt, & jag tycker om det..många av mina finaste minnen finns från där inne i de djupa skogarna när man försöker gå för att få syn på en älg..Har själv funderat på att ta jägarexamen. Varför jag skulle vilja jaga? För att hålla älgstammen i ett bra läge, & för matens skull. Men om det skulle vara så att det inte fanns nog mycket älg i skogen, då skulle jag avstå jakten för att naturen själv så långt det är möjligt finna sin egen överlevnad.

Som det är nu kommer jag aldrig ta jägarexamen. Jag har funnit min plats i skogens vrå. Som en tittare, en njutare som älskar att vandra i skogen..



& en dag hoppas jag få möta en ståtlig varg på min väg..för det är en av mina högsta önskningar.



vad händer under 2010??

Vad väntar nu detta år..hoppas på att detta blir ett bättre år än vad 2009 var för oss. Sjukdom, död & inställda resor & bröllop...Nej detta år har inte varit glädjens år..

Men nu är det 2010 & mina förhoppningar är att det blir ett bättre år.

Så vad händer?

Jag gör min sista termin - specialpedagogik med 5 veckors vfu & en uppsats som ska skrivas..sen

I juni är jag färdig efter mina års studier till lärare..dags att komma ut i verkligheten! Är roligt men lite skrämmande! Finns det jobb? Får jag jobb?? Nu har jag iaf csn..det är ganska mycket om man jämför med vad jag skulle få annars..

Pontus börjar skolan! LÄSKIGT! Men han ser fram emot det & tycker det ska bli roligt. Vi får hoppas att han finner sig bra i det nya.

En av mina lillasyrror fyller 18! Ja, dags att övningsköra så att hon får körkort så kan hon få va min privata lilla chaufför ;)

Kalas för mina söner! Ja, har börjat fila på en idé på ett minnesrikt kalas för de båda..ska ha kalaset gemensamt för de & alla barnen på dagis ska vara bjudna :) Med lite hjälp kanske det ska fixas! Pontus fick ett inbjudningskort häromdagen, ett kalas på leklandet, från en annan kille på dagis...har mina egna åsikter om detta men det ska nog bli kul:)

Semester..ja vi får väl se...har ingen föräldrapenning att ta ut & då är jag arbetslös..Men det går att ha en underbar semester gratis här hemma också! Finns massor att se på hemmaplan :) Eller i närheten iaf.

Jag blir ett år äldre..nja, kanske inte så mycket att fira..men det är iaf en födelsedag! & med åren blir man ju klokare eller??

Ska försöka sluta med en av mina ovanor...tänker inte nämna vilken ;) Men känns som att jag snart har den motivation som krävs!

Måste ta tag med mina motionsvanor..som det är nu mår jag inte alls bra. Det blir att sätta på sig skorna & börja gå! Ja, det ska jag göra..tvinga mig ut en stund varje dag oavsett väder!

Mina matvanor är en annan sak..ska introducera nya maträtter. Ska sluta äta så mycket sött & den där colan! Men det är svårt när man har en coca-colanarkoman i huset! Vet att det alltid finns cola i kylskåpet..ska hitta på något! Kanske köpa ett litet kylskåp till Stefan som han får sätta hänglås på ;)

Håller tummarna för att min moffen ska hitta nya krafter så att han kan få vara med oss ett tag till..

Ja, förhoppningsvis blir detta året bättre!

Kramisar

RSS 2.0