Val!

Ja, just det! Det är snart dags att gå & rösta igen!

Ta chansen att påverka!

Jag vet hur jag ska röst...vet ni??

Annars är det dags att bestämma sig snart!

1 vecka kvar!

Tills flytten av möbler går! Har redan kört en massa till nya huset men har MYCKET kvar! Idag har jag iaf sett en skillnad på barnas rum...Pontus rum är tomt på saker, han får inget att leka med på 1 vecka! Edvins rum börjar tömmas det med!

Tur är väl att de inte ska va hemma till veckan mer än på kvällstid ;)

Ska försöka köra iväg lite mer saker idag, har bilen fullpackad så vi ska nog snart dra iväg :)

Kommer bli skönt när flytten är avklarad & allt är uppackat igen! Börjar bli trött på detta rot! & inte tala om hur golven ser ut...men det är ingen idé att dra över med dammsugaren för just nu tar man sig inte fram :/

Idag har dagen bestått av packning, gräsklippning & gräva upp jord där poolen stått....är lagom sliten i kroppen! Har iaf fått dagens träning :) Så nu gräver stefan det sista & sen ska vi på med några gräsfrön.

Vill börja göra i ordning i nya huset! Längtar!

Annars flyter allt på, som ni säkert märkt så har jag fullt upp! Bloggen får stå åt sidan men förhoppningsvis så kommer jag börja skriva igen...snart...när jag får mer tid eller när dygnet får mer timmar ;)

Snart middagsdags & vi har ingen middag bestämd...som det har varit ett tag nu! Ett måste för oss är att göra matsedel & storhandla! Ska ta tag i det imorrn.

Nu måste jag sätta fart igen!

Kramisar

Snart


RSS 2.0