Full rulle!

med en massa & tid att sitta vid datorn har inte funnits! Nu sitter jag i Stefans föräldrahem & är trött! Försökte sova men det gick inge vidare..ska nog försöka igen snart!

Nu ligger iaf vårt kära hem ute på hemnet, stylat & klart för försäljning! Hoppas på att någon är intresserad! Blandade känslor infinner sig men det ska bli skönt när flytten äntligen går & man slipper vissa grannar!

Stora ytor som barna kan springa på & ytor inne så att man slipper gå på varann! Kommer att bli underbart!

Har under de senaste dagarna målat hus - klättrades på en hög stege!!, lärt mig att röja med röjsåg - en syssla jag tyckte var ganska rolig :) m.m.

Nu slocknar jag snart här så jag ska ta tillfället i akt & försöka somna..

Kramisar

Idag...

...kommer mäklaren hit & gör en värdering. Ska bli spännande att se vad hon säger! Så igår kväll åkte vi tillbaka till Skattkärr efter att ha målat lite på ett hus...har en del kvar men det ska nog bli bra!

Ställningarna på huset är fortfarande kvar! Förstår inte varför det ska ta sån tid att plocka ner dem & sätta upp dem! Skulle vilja göra det själv! Men förhoppningsvis så kommer de idag eller imorrn för att ta ner..

Bara de är nere snart, innan fotografering & visning!

Ikväll ska jag till Malung på dansbandsveckan.. ska bli skoj & få gå ut & ta en öl...dansen får nog mamma stå för! Jag är inget fan av dansband & har aldrig varit! Men ska med min mamma, moster & syrra så det ska nog bli kul ändå, trots att musiken inte är den bästa ;)

Nu ska jag fortsätta vänta!

Kramisar

En stunds vila med en glass :)

Håller på att städa & fixa för fullt! Just nu håller jag på med köket...kylskåpet har jag städat, resulterade i en stor mängd med gammal mat! 3 oöppnade mjölklitrar som fick kastas! Detta är något som jag tycker är riktigt illa - det är något som jag måste ta tag i! Nog för att det just nu har blivit lite knas i handlandet, har haft huset fullt med folk & sen åkte alla utan att det var riktigt planerat... Men jag ska skärpa mig! Nu ska alla köksskåp torkas av & fönstret putsas - om det nu går för byggställningen utanför!

Men nu har jag nyss avnjutit en god glass & en stunds vila - skönt! Det behövs det med :)

Saknar mina grabbar! Även om det för tillfället är ganska skönt att inte ha dem i benen när det ska städas & plockas! Men det är tomt! Speciellt på dagen då Stefan är borta...idag har han stängning så jag väntar honom hem ungefär kvart i 7..

Nu ska jag fortsätta så att jag blir färdig! Imorrn ska jag nämligen åka uppåt dalen & få återse mina söner <3

Kramisar

Hus :)

Husköpet är klart! Ja, jag ska bli husägare! Kommer att få fullt upp men samtidigt gör jag något som jag längtat till! Kommer att kännas skönt när vi flyttar!

Detta trodde jag inte för bara några veckor sen! Visst har tanken funnits på att köpa hus, men jag har trott att det är svårt att få lån & att hitta ett hus... Att hitta huset det var inte så svårt, direkt jag såg det tyckte jag om det! Det enda var läget, men efter att ha varit på husvisningen så släppte det...jag kände att detta var huset som vi skulle satsa på!

Det är mycket som händer, börjar mitt nya jobb 11 augusti...Att sommarlovet snart är slut kan jag inte fatta!!! Tycker inte att jag varit ledig så länge! Men det är mindre än en månad kvar!!

Huset får vi tillgång till 1 september! Så det är snart dags att börja packa :) Ska börja plocka redan idag faktiskt! Ta bort lite inför kommande försäljning här...ska fixa & göra fint :) Det ligger ju fint här, centralt, barnvänligt, sjöutsikt!

Nu ska jag sova en förmiddagslur tror jag...är ensam hemma ända till  ikväll då Stefan kommer hem.. Barnen har åkt på semester till mommo & alla mostrarna & kusinen... Tror att det har det superhärligt! Men just nu känner jag mig väldigt ensam..men jag kan få en massa gjort :) Det är ju inte ofta man får vara barnledig..

Kramisar

Fullt upp..

med målning & tapetsering & husvisning :) Inget lugnt sommarlov här inte! Plus mina extra sommarbarn ;)

Just nu ska stefan ringa til mäklaren för att lägga ett bud på ett hus :) Är ett fantastisk hus, med stora ytor & stor potential :) Finns en del att fixa med, men det tycker jag bara är kul :) Det behöver ju inte göras direkt!

Inget svar...då får vi vänta lite till...spännande! Kommer att lägga budet en bit under utgångspriset, verkar som om inte så många är intresserade...får väl se vad säljarna tycker om det!

Idag ska det iaf tapetseras färdigt! Pontus ska få följa med pappa på jobbet & Edvin få mina äldre flickor passa så jag kan få tapetsera :) Skulle vilja bli färdig eftersom jag får besök i helgen :) Min moster kommer & imorrn är det min födelsedag :)

Imorrn måste vi också till Mariebergsskogen för att hämta nya Friska Karlstad karta :) Så vi får orientera lite mer!

Nu ska frukost fixas :) Barna har börjat dagen med lite morot!

Kramisar

Målar & njuter!

Njuter av ledigheten, det där sommarlovet..så efterlängtat & så härligt att få möjlighet! Att kunna hitta på saker utan att passa andra saker...

& så målas det för fullt (ska lägga uppbilder när det är färdigt!)..Den mörka, vinröda hallen på övervåningen genomgår en förvandling till ljusgrön. Allt för att det ska kännas lite ljusare! Är supernöjd med valet av färg!

Bestämde oss för att fixa hallarna...Gick in på stuvbutiken, hittade några billiga gröna tapeter & vi sa att den tar vi, tog några rullar, hittade en passande, billig bård...gick till färgblandaren & fick tillblandad lite ljusare grön färg & sen hem & börja! & jag är nöjd!

Har ju besök här också! Är för närvarande fem-barns-mamma ;) & jag njuter av det!! Är så roligt att dessa flickor väljer att åka hit till vårt hem :)

Nu ska jag se om Stefan vill ha lite hjälp, det är han som står & rollar på färg just nu...

Kramisar

Bröllop :)

Idag har vi varit på bröllop, Stefans kusin stod brud...

Vackert, speciellt...roligt att få vara där :)

Bröllop ägde rum i deras trädgård, underbart väder! De hade gjort fint i trädgården...

De kom i en kortege - av motorcyklar! Inget jag är med om varje dag! Bruden var klädd i svart, brudgummen i mc-väst... Kort ceremoni, båda svarade JA, löften lästes upp...& så fanns i Sverige ännu en man & en kvinna som lovat att älska varandra i nöd & lust...

Lite mat & mingel & sen musik spelad av Stefans andra kusin & hans band :)

Ja, speciellt, roligt & en massa kärlek stod på menyn :) & mina killar hade skoj :) De har ju fått prova att sitta på en motorcykel ;)

Tror att dagen blev precis som brudparet ville, de såg lyckliga ut!

Längtar till den dagen, om den nu nånsin kommer, då jag får vara bruden ;)

Nu är det läggdags, en ny dag anländer imorrn & vi får väl se vad den har att bjuda :)

Kramisar & go natt på er alla mina vänner..


RSS 2.0