Att hinna...

Jag skulle så gärna vilja hinna med bloggen, men tyvärr! Jag har fullt upp med att vara lärare (& allt som det innebär!), student & mamma...

Så det får fortsätta vara torka här på bloggen lite till! Om några veckor återkommer jag - för då är det sommarlov & lata dagar (hur nu det ska gå & kombinera med alla projekt!)

Jag hoppas att ni alla njuter av denna sköna försommaren!

Kramar


Aj!

Ammar fortfarande på kvällar & nätter. Har tänkt göra det så länge lille Jakob vill. Men då får han sluta med det han gjorde inatt! Han bet så hårt att det fortfarande gör ont! Tur är väl att han bara har 2 tänder än!

Annars så rullar det på i rasande fart! Får lite ångest över att det snart är sommar! Har så mycket att göra men tiden räcker inte till...

Snart är det skolavslutning & mina nuvarande elever ska vidare till högstadiet! Min 1:a klass som jag ska släppa vidare, självklart med blandade känslor.. Sen väntar nya elever!

Fick sån lust att börja renovera igen! Att ha något att gå & göra när jag hinner & har lust! Har vårt lilla torp som jag nog ska börja planera lite inför! Om jag tar lite i taget behöver det ju inte för mycket. Men först skulle det behövas att dra ström & vatten (tror jag??).. Ska läsa på lite & sen får jag se hur jag ska gå tillväga :)

Nu ska jag delge Stefan mina planer :)


RSS 2.0