Teknik

Dagens teknik är väl helt fantastisk, blir helt förundrad över vilka saker det finns. Har varit med min käre moffen till CSk idag, han gjorde ultraljud på armarna (för dialysens skull). Satt & bara tittade på skärmen, blev så fascinerad! Har varit med moffen på dialys också, vilka grejer! Inte konstigt att världen håller på att bli överbefolkad, detta behöver inte vara en nackdel! Inom sjukvården finns en hel del apparater som räddar liv på de mest underliga sätt, hur kan man komma på allt? Men med mer människor på vår jord, desto med kloka huvuden! Synd bara att det är så många som får lida, i slutändan får vi nog alla lida för våra upptäckter! En del saker som upptäcks är väl helt onödigt, & vart gör vi av dem sen?

Iallafall så hade jag några trevliga timmar med moffen, skanar tiden då han låg här i Karlstad & vi träffades varje dag! Idag bjöd han på smörgås & glass - Mumsigt! Han är allt go min moffen - BÄSTA i hela världen! Blev några tårar när han satt i taxin & skulle åka, men vi ses snart igen!

Annars har det varit lugnt här idag - eller nej! Har ju tonåringar här i huset & en av dem rymde idag! Hon tog bussen & drog! Men efter några telefonsamtal kom hon hem igen! Skönt det! Är roligt att ha dem i huset, men ibland blir det bara fel! & idag var en sån dag! Älskar henne ändå - känns ju härligt att bråka lite också - det gör man ju med sina nära! :)

Nu är det läggdags, imorrn ska vi nog ta en sväng till Mariebergsskogen & på kvällen ska vi på Rix fm festival. Pontus ska få följa med, hans favoriter är ju där - Lili & Sussie! Mina barn springer runt & sjunger gimme, gimme, gimmie ela dagarna!

Kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0