Natt...

Ikväll åkte Stefan tillbaka till Väse o vårt kära hus... Jobbar onsdag till fredag . Själv ligger jag nu här i mammas hus i en bäddsoffa med mina 3 busfrö som sover så sött. Jag kan inte sova... Som vanligt när inte Stefan är bredvid mig :/ efter mer än 10 års delande av säng har vanan tagit över. Men natten är inte så lång o till slut ska jag nog somna :)

Har haft en härlig jul o alla killarna var supernöjda med alla julklappar :) precis som det ska vara :)

Snart är det dags att skriva år 2012, tänk va åren går fort! Jag skulle vilja stanna tidennu! Då skulle jag för alltid ha fullt upp men också orka med allt ;)

Nu ska jag försöka att somna, kan ju inte vara alltför svårt med alla dessa lugna sövande andetagen runt omkring <3


Bubbelbadkaret...

Är här! Det står här i hallen o väntar på att bli uppburet. :) men det väger ju en hel del o jag är ensam hemma med barna... Vi får väl se om vi orkar få upp det eller om vi får ringa efter ett fotbollslag ;) det börjar närma sig o jag längtar så efter att få krypa ner :)

Denna vecka har jag hemtenta i engelska, grammatik! Har märkt att engelska inte är min specialitet men har märkt en klar förbättring från när jag började... Vi får väl se om jag lyckas med den!!

Nu ska jag börja med kvällsbestyren, blir ju en del extra att göra när man är ensam hemma :)


Snart :)

Kanske, kanske är badrummet snart klart! Klinker o kakel är på plats. O golvet har blivit fogat. Belysning o inredning är beställd i väntas komma snart :) Tyvärr så blev det inte det bubbelbadet vi först tittade på, ett hörnbadkar... Istället blir det rektangulärt där man sitter mitt emot varandra. Det är så spännande!! Ska bli så skönt att få det klart! Får då kan jag ju börja med nya projekt ;) mina idéer tycks aldrig ta slut! Men nu ska först övervåningen bli helt klar :)

Nu ska jag börja städa lite :)

Kramisar


RSS 2.0