Snart dags..

Ja, imorrn innan 6 sätter jag mig i bilen & åker mot Örebro. Där sägerjag hej då till mina prinsar & åker vidare mot Göteborg & Landvetters flygplats. Därifrån blir det flyg till Istanbul.

Andra säger till mig - vilken chans! Va kul! osv.

Ja, det finns vissa saker som jag tycker är kul & spännande..att få se nya saker & få uppleva en helt annan kultur än den jag är van vid.

Jag som är total oresvan. Har flygit 2 gånger i hela mitt liv, fram & tillbaka till London när jag gick i 9:an! Jag känner mig totalt utlämnad! Jag måste vara utan mina prinsar 1 vecka!! Jag lämnar mitt trygga bo & ger mig av..

Men jag är inte nervös eller tycker det ska bli jobbigt - det var mycket värre förra veckan!

Det ska bli kul! Jag kommer att sakna mina prinsar, men det är bara 1 vecka. Nästa söndag möter de mig på Landvetter :)

Så nu måste jag börja packa!! Har tänkt att jag ska hela veckan men det har liksom inte blivit av...

Om det bara var så att jag kunde fått välja resesällskapet själv, att vi som familj kunde åka bort 1 vecka :)

Men nu har jag ju möjlighet att lära känna mina kollegor :)

Det ska bli bra, det ordnar sig alltid!

Nu ska här packas!

Kram


Lilla, söta kanin..

En av våra kära kaniner har dött :( Stefan väckte mig vid 23-tiden igår & sa att han låg död i buren. Vår söta, lilla vän.. Just då kändes det som om hjärtat slutade slå, mycket för att jag bara uppfattade död & visste inte vem som hade dött.

Tänkte på hur sönerna skulle hantera det, men de tog det bra. De är ledsna & vill begrava..

Alla tankar om döden som jag gått & undrat över hade nyss gått över efter allt som hänt. Nu finns de där igen..

De där söta husdjuren som vi har som är värda så mycket! Men trots allt är det djur.. En kär vän en stund <3


Underbara, älskade söndag <3

Ja, de där söndagarna när det mesta är gjort & man kan blicka framåt är underbara!

Idag var en sån söndag :) Då jag känner att jag kan njuta av det som finns runt utan att känna stress & press..

Att kunna sitta ner & äta en god, lugn frukost har fått en annan innebörd sen jag började jobba i Örebro (jag hinner inte äta innan jag åker hemifrån så min frukost består av en macka när jag är framme). Att sitta ner, småprata & njuta av en god frukost betyder så mycket mer nu..

Att veta att städningen är klar för helgen & att tvättkorgen minskat (tvätt & städ blev lördagsjobb)..

Att veta att jag faktiskt inte har så mycket planering inför veckan på jobbet kvar & ingen rättning (vilket varit en stor söndagssyssla de senaste veckorna)..

Så med gott humör börjades söndagen med en god frukost, med thekakor från Maxi´s bageri med ost & tomat & paprika & en kopp med gott the :)

Sen började vi röja på övervåningen, där vårt tänkta badrum ska vara..allt skulle ut! Ja, det gick både lätt & var roligt :) Allt står nu precis utanför! Så testade vi avloppet - vilket funkade :) & vi upptäckte också att en del el redan var draget :) Så kanske börjar vårt projekt snart :D Skulle va skönt att ha ett badrum till.. Ett badrum dit man kan gå för att njuta..Ett sånt badrum jag alltid önskat men aldrig fått..

Efter detta gick vi ut & plockade på gården, bort med alla blommor & fram med höstkrukorna :) Gick till skogen (vilken är en fröjd att ha inpå knuten :D) & plockade lite att sätta i krukorna.. Lite eldning av flyttlådor...Ner med lite buskar & kratta lite.. Så nu är det städat ute, bara några högar med kvistar & annat kvar som jag lämnat till Stefan ;)

Ute var det så skönt att vi glömde tiden allihop! Så den biff som var tänkt att bli söndagsmiddag for in i kylskåpet & får vänta tills imorrn..istället blev det hamburgare vilket smakade superbra :) Alla var riktigt hungriga!

Nu är det söndagkväll & jag känner mig riktigt nöjd med helgen...& för första gången sen vi flyttade hit har vi varit HEMMA hela helgen! & det har varit så skönt!

Nu börjar snart en ny vecka...& nästa söndag far jag iväg till Turkiet! Vi får väl se hur det går...;)

Nu blir det sängen för imorrn är det en lång dag på jobbet!

Kramisar till er alla mina vänner <3

(& vännen - jag saknar dig <3)

OJ!

Vad har hänt med min uppdatering av bloggen?? Tog visst helt slut! Men med allt jag haft att göra har det inte funnits tid att skriva & göra det jag vill i bloggen & då har det inte blivit någonting!

Har tänkt att jag ska skriva en massa, ta kort & lägga ut på vårt underbara hus...ja, & en massa annat...

Men det har inte funnits tid att lägga upp kort! Jag menar det verkligen! Tror aldrig att jag haft så mycket att göra i hela mitt liv!

Men jag tycker det är spännande! Att jag inte har lika mycket tid över som förut känns helt ok.. Jag trivs så himla bra på jobbet, trivs i huset, trivs med livet...ja, med det mesta!

Jag är lyckligt lottad!

& jag ska försöka få igång bloggen igen! Men jag kan inte lova :/


RSS 2.0