En hel vecka sen mitt sista inlägg...

Men nu är det så mycket att jag bara inte hunnit! Är på vfu vilket har resulterat i tidiga mornar & sena eftermiddagar med mycket att göra hemma & en trötthet som gjort att jag varje kväll bara inte orkat något!

Men nu har jag kommit in i schemat!

Sen är det ju OS! Kan inte låta bli att titta en del & det är så svårt att slå av tv:n när man väl börjat titta :)

& inte mycket att skriva om heller...är tom...

& nu är det herrstafett i längdåkning...& Sverige ligger i täten! Hoppas bara att Hellner har krafter kvar efter sitt program med alla lopp.. Men oavsett om det räcker ända fram till en guldmedalj eller en medalj av annan valör så har de gjort ett bra OS & har satt färg på tävlingarna!

Tycker att Sverige gjort ett fantastiskt OS så här långt! De har kämpat, gråtit, vunnit, förlorat..De har gett allt de kan & det kan man inte va beviken på.

Nu ska jag titta vidare på stafetten & sen blir det sängen för imorrn väntar ännu en spännande dag på vfu:n :)

Kramisar

Oj..

Vad tiden går fort! tre dagars vfu redan avklarade! Roligt är det men jobbigt med dessa tidiga mornar & sena eftermiddagar nu i början! & inte blir det bättre av att det är os som jag måste se på ;)

OS! Två guld, några fjärdeplatser & alla kval verkar gå bra! Inte dåligt för vårt lilla land! Tycker inte vi kunde fått en bättre start! & fler medaljchanser väntar idag, håller tummarna för att allt stämmer för våra tjejer & killar som är & kämpar! Men vet också att de gör sitt bästa, & det är bra nog oavsett om det blir medaljer eller ej! Heja på er kämpar!

Ramlade i trappan i måndags & har lite sviter från det! En ond arm & en ond fot! Är lite öm på huvudet också så tror att det fick en smäll också. Idag skulle jag ha åkt skridskor med mina elever men fick tyvärr stå bredvid då jag inte kan trycka ner foten i skridskon! Men fick sån lust så tror jag ska köpa skridskor till killarna till helgen & åka ut & åka lite innan isen är borta!

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund, kanske kan vi sätta på en bra film & mysa en stund innan vi ska fara & hämta hem pappsen!

Kramisar till er alla <3

ÄNTLIGEN!

En ny tvättmaskin! Som jag längtat! Nu vågar jag mig på att tvätta igen utan att vara rädd för att kläderna ska komma ut trasiga!

Det har jag gjort på alla hjärtans dag! En underbar present till hela familjen!

Nu har vi bakat en tårta som ska avnjutas till efterrätt, efter middan som idag består av fetaostgratinerade fläskkotletter med stekt potatis - MUMS!

I morse fick vi alla varsitt litet paket, inte mycket men något. God frukost & några vänliga ord. Ja, så borde det va varje dag, men vet att det inte skulle funka...Då är det bra att denna dagen finns! En dag som man kan lugna ner sig & uppskatta det man har för imorrn börjar dagais & jobb igen & med det stressiga mornar & sena dagar.

& denna vecka börjar jag vfu vilket betyder extra långa dagar på dagis för mina killar. Men det går, man får ta vara på den tid man har tillsammans!

Idag i mitt paket låg ett par pyjamasbyxor, som jag önskat mig länge! Ett par sköna byxor att krypa i på kvällskvisten & mysa i...& om mornarna när tidningen ska hämtas behöver jag inte frysa benen av mig - UNDERBART! Ska snart krypa i dem, måste ju prova ;)

Nu ska jag gå & fixa middan!

Kramisar till er alla!

& ha en riktigt trevlig alla hjärtans kväll <3

Universitetsfri!

i hela 6 veckor! 5 veckors vfu & 1 vecka skrivning! Sen sista veckan med redovisningar & sen änå en kurs avklarad!

Tycker nog inte att denna kurs motsvarat mina förväntningar..Har inte alls lärt mig så mycket jag vill! För få lektioner & alldeles för få diskussioner. Men något har jag fått med mig!

Ska bli skoj att komma ut på vfu..är lite nervös bara! En alldeles ny skola & jag har fortfarande inte fått mail från min handledare...Har ingen aning om vart jag ska på måndag! Fick först en handledare men fick byta igen...

Men det ordnar sig, det kommer säkert bli superbra!

Idag har varit en lång dag, tillbringad på kau. Nu ont i huvudet & tror det blir en MYCKET tidig kväll ikväll! Imorrn ska det pluggas hemma, skriva ska det bli & kanske lite läsa.

På fredag ska jag vara hemma & ledig med barna! Framför oss väntar några veckor med långa dagar så jag tar en ledig dag & spenderar tid med mina älsklingsgrabbar :) Ska bli underbart!

& imorrn eftermiddag åker vi & hämtar Mickisens nycklar! Till helgen blir det flytta saker. Blandade känslor självklart men tror att vi alla behöver få lite luft & andas..Är ju inte så stort här så ibland har det känts som vi trampat på varandra! Men förhoppningsvis så kommer hon & hälsar på ibland & hon är VÄLKOMMEN!

Nu ska jag se på tv & sen sova!

Kramisar

Mammatid..

..vad gör man??? När man sitter alldeles ensam på kvällen..barna sover & gubben är ute...

Har haft en skön mamma - barn kväll, & välbehövlig :) Älskar dessa kvällar då man ensam med sina prinsar kan hitta på något, att bara sitta tillsammans i soffan & mysa till en bra film. Lite gott att äta till & allt är perfekt! Ikväll var de trollbundna av filmen, "Bron till Terabitia". Fantasi, kärlek, utanförskap, gråt, skratt, liv, död...ja, den innehöll en del! Tårarna rann nerför mina kinder.. Tankar väcktes hos barnen & man fick en stund att prata lite om liv & död..svårförståeligt ja, men absolut nödvändigt! Kan säga att det inte är en film man sätter på till barna & går & gör nåt annat, nä detta är en familjefilm som ska upplevas tillsammans.

Men nu har de gått upp & lagt sig, somnade direkt de la ner sina små huvuden på kuddarna! Så härligt att se! Det var länge sen det gick så bra, kanske dags att låta den äldre vara uppe lite längre?!

Så var man ensam...& inget som jag känner att jag vill göra...helt slut! Kanske skulle jag krypa ner i sängen med en bra bok...

Vi får väl se hur det blir, kanske bara sitter här i soffan med ett korsord eller två :)

Kram

Blickar framåt!

Nu kan jag lägga svenskakursen på min meritlista, tror jag iaf..har inte fått betyget utskrivet än men vet att jag klarade tentan & skrivuppgiften kan jag väl inte få underkänt på.. Så nu är det 18 veckors studier kvar, inräknat i dessa veckor är 5 veckors vfu...Alltså - snart färdig!

Inte mycket kvar & jag hoppas att det är många som går i pension efter sommaren så jag har någon chans att få jobb..skulle ju inte funka att flytta eller åka för långt bort. Stefan har ju sina arbetstider & dagis har sina öppettider!

Nu ska jag kolla om det är något mer som jag ska göra innan det blir helg!

Ska snart hämta barna & sen fara & hyra en film med de! För ikväll blir det mamma-barn kväll! Pappa är utslängd, eller kanske han valde frivilligt att åka & äta middag med kollegorna??! Ska iaf bli härligt att få lite ensamtid med mina älsklingar <3

Kram

Infokväll!

Ja, nu är det inte länge kvar till skolan börjar för Pontus! Har ikväll varit på info för föräldrarna till barnen som ska börja förskoleklass. Fick träffa ´förskolelärarna & gick runt & kollade lokalerna. Tror detta kommer bli bra!

Spännande & intressant! Många frågvisa & kritiska föräldrar...men det är väl så det ska va. För oss känns det iaf superbra & nu längtar jag lite ;) Men det behövs nog detta halvår för att vi ska mogna in i processen. Det är ju en ny fas för både oss & Pontus! En spännande sådan!

Det är ju förskoleklass, bryggan mellan förskolan & skolan! Dessa små barn!

Nu ska jag se på mästarnas mästare & kanske läsa lite..

Kram

Tröttast..

..är jag idag! Fastän vi sov länge idag!

Kom hem kl 2 inatt från Stockholm! Snöade hela vägen nästan och det gav halka & dålig sikt vilket gjorda att vi åkte ca 60-70 km/h hela vägen hem.

Men vi har haft en superhelg! Behövde det!

& det var så roligt att träffa alla kära stockholmare :) Saknade några släktingar men det dröjer inte länge förrän det är dags för nästa kalas :)

Födelsedagar, påsk, konfirmation, examen & student! Ja, det fullspäckat med kalas :)

Idag fick barna vara hemma med mig.. egentligen skulle jag ha varit till kau men våra barn har inte sovit så bra i helgen, inte så konstigt..de hade ju fullt upp med annat ;) ´& inte somnade de så fort i bilen heller..fulla med intryck efter helgen tog det länge innan de orkade slappna av, men först blev det kissepaus i Södertälje!

Idag har vi tagit det lugnt, tvättat (i min j..la tvättmaskin som nu också haft sönder ett linne för mig), sett på film, byggt bilbana, myst!

Imorrn blir det dagis igen för barna, jag ska vara hemma & läsa. & på kvällen är det öppet hus på Pontus kommande skola. Vi får väl se om lillasyster kan vara så snäll & vara barnvakt så att vi båda kan gå..Annars får väl en av oss gå..

Nu måste jag ta tag i lite läsande innan det blir sängen!

Kramisar

RSS 2.0