Fullt ös!

Fullt ös hela dagen! Har lite ont i kroppen efter allt fixande.. Det första vi gjorde idag var en storstäd av hela övervåningen! Det behövdes verkligen, hittade en massa konstiga saker på platser de absolut inte ska vara... Eller vad sägs om 5 fruktknivar bakom soffan, bananskal & äppelskrutt :/ det var en inte så glad mamma som städade bort allt...

Pontus har börjat gömma saker när han ska städa... Hittade en påse där & högar lite här & där..

Men nu är det klart!! Nu ska det bara hållas städat.. Kalas för Edvin nästa helg & sen kalas för Pontus den 14:e samtidigt med släktkalas :)

Så kul med kalas! Så vi planerar för fullt samtidigt som allt annat ska hinnas med .. Engelskauppgifter som måste göras & snart börjar jobbet!

Efter städandet inne gick vi ut i det härliga vädret :) rabatterna blev krattade & under alla löv hittades några små blommor :) härligt!

Stefan började med projekt grill... Efter att vi slitit ut ganska många grillar genom åren ska han bygga en.. Ja, vi får väl se hur det går ;)

Nu ska jag fixa lite till innan jag tar natten :) har en dag med massa fixande imorrn med :) då ska gäststugan vårstädas & utemöblerna fram, för de här sista dagarna av föräldraledighet ska spenderas ute i det härliga vädret & förhoppningsvis är det fint väder nästa helg så Edvin kan vara ute med alla kompisar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0