Lek!

Det är så roligt när det kommer kompisar! Roligare med vissa än med andra dock...vissa går det hur bra som helst med medans det med andra inte går lika bra. Men det är roligt iaf :) Nu är det fyra barn som sitter uppe & bygger lego, har nyss varit lite småbråk men det ordnade upp sig...tror att det kan ha med syskonen att göra...det är ju inte bara Pontus dagiskompisar längre utan Edvins också! Men vi har också sagt att när Pontus vill ha hit kompis så är det hans! Edvin har börjat prata om att han vill leka med några från dagis, tror han ska få ringa någon nästa helg...kanske ska få ringa varsin då?? Vi får väl se, det är roligt att de leker med varandra & andra!

Annars har det varit en lugn helg, har inte gjort särskilt mycket...inte ens städat! Ska städa toaletterna sen & imorgon får de bli till att dammsuga.

Just nu ligger en tjälknöl i lag...ska ätas senare med potatisgratäng - MUMS! Tror att barna ska få äta något annat lite tidigare & gå & sova så kan mamma & pappa få äta en lysig middag tillsammans sent! Vi får väl se :)

Nu ska jag gå & joina dem där uppe :)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0